Terug naar nieuwsbrief overzicht

Thuisonderwijs voor kinderen met een ondersteuningsvraag

Deze tijd vraagt veel van ons allen. Met name de kinderen met een ondersteuningsvraag of andere problematieken hebben op dit moment onze extra aandacht nodig, nu de routine van school en de ondersteuning is onderbroken.

Het is heel fijn om te zien dat scholen veel creatieve oplossingen bedenken om de continuïteit voor kinderen en opvoeders zoveel als mogelijk te kunnen waarborgen. 

Speciale tijdelijke pagina op onze website 

Om elkaar te ondersteunen en vooruit te helpen, hebben wij een speciale pagina op onze website ingericht. Op po.swv-peelland.nl vind je diverse voorbeelden en tips waarmee je kinderen en ouders kunt ondersteunen. Deze voorbeelden zijn dus specifiek gericht op kinderen met een ondersteuningsvraag. Daarnaast staan hier ook de regionale afspraken voor ondersteuning van kinderen en ouders in kwetsbare situaties. 
Het SWV 3006 heeft een soortgelijke website ontwikkeld. Via een link op onze website kun je doorklikken naar hun website ‘passend onderwijsthuis’. 

Mail je tips en voorbeelden naar het SWV!

Het spreekt voor zich dat iedereen blij is met zoveel mogelijk mooie voorbeelden en tips op onze website. Op deze manier helpen we elkaar vooruit en kunnen we ervoor zorgen dat we de kwetsbare leerlingen en hun ouders kunnen ondersteunen in deze moeilijke tijd. 

Corona

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!