Terug naar nieuwsbrief overzicht

Even voorstellen! Patty Proenings, beleidsmedewerker kwaliteit

Per 1 april mag ik het team van het Samenwerkingsverband Helmond-Peelland PO komen versterken in de functie van beleidsmedewerker kwaliteit. Ik volg hiermee Hans van Gorp op die per 1 februari met prepensioen is gegaan. 

Wie ben ik?

Ik ben Patty Proenings, 49 jaar en geboren en getogen in Deurne. Ik ben gehuwd, heb 3 volwassen kinderen en sinds vorig jaar een prachtige kleindochter. Ik ben sportief en ben gek op honden. (Ik heb zelf 2 Engelse Cocker Spaniels). 

Ik ben sinds 2005 werkzaam in de onderwijswereld en sinds 2015 heb ik daar ook ervaring in de kinderopvang. Daarvoor heb ik gewerkt in de accountancy. 
Al sinds de start in 2013 ben ik betrokken bij het SWV. In eerste instantie om de administratieve organisatie op te zetten, later met name als controller. Ook heb ik in werkgroepen geparticipeerd vanuit het SWV, zoals de werkgroep tripartiete (de overgang van personeel SO naar het SWV).  

Ik ben vanaf 2013 gemiddeld 1 dagdeel in de week werkzaam geweest voor het SWV, gedetacheerd vanuit een deelnemend schoolbestuur. Ik heb een bedrijfseconomische achtergrond maar ben afgelopen jaren werkzaam geweest op diverse beleidsterreinen. 

Mijn werkzaamheden

Mijn portefeuille is zeer divers. Het SWV kent een sterk team en samen zullen we gaan voor de meest passende plek voor kinderen. Om dat goed te kunnen realiseren, is het van belang om de randvoorwaarden daarvoor goed te bepalen, te beheersen, te bewaken en eventueel bij te stellen. Een onderdeel daarvan is de kwaliteitszorg. 

Hoe kunt u mij bereiken?

Ik ben vanaf 1 april van maandag tot en met donderdag aanwezig op kantoor. Mijn telefoonnummer is 06 - 30 41 76 01.

Patty Proenings

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!